Venture Solutions

Skywlkr Venture Solutions er den ultimate løsningen for bedrifter som enten er i oppstartsfasen eller som opplever vekst og vil utvide styrings- og forretningssystemet sitt. Venture Solutions passer for virksomheter i alle typer bransjer og er organisert etter byggeklossprinsippet, hvor man kan legge til apper etter behov. Løsningen er basert på Microsoft sin skyplattform, som gjør det mulig å starte i det små og legge grunnlaget for å vokse hele veien til et stort multinasjonalt konsern.

Tilpasser seg bedriftens behov

Vi vet at det er en jungel av styrings- og forretningssystemer tilgjengelig på markedet, og hvor vanskelig det kan være å velge den rette. Feil valg av system kan som konsekvens være med på å hemme bedriftens potensial for vekst og utvikle seg til å bli en kostbar og tidkrevende affære. For å hindre dette har vi i Skywlkr satt sammen løsninger som kan utvides i takt med bedriftens behov – løsninger som starter på et overkommelig kostnadsnivå for de fleste bedrifter, og som støtter dere helt fra oppstarten og videre utover i bedriftens reise.

Hva blir tilbudt her?

Vårt ønske er at deres bedrift skal jobbe proaktivt, fremfor reaktivt i deres forretningsutvikling. Med et sterkt partnerforhold til Microsoft har vi knyttet til oss bransjens mest komplette plattform for skybaserte forretningssystemer, og med vår lange erfaring på virksomhetsprosesser har vi utarbeidet løsninger på toppen av denne som gjør det mulig for bedrifter å drive en vei – fremover. Ingen hinder, kun kontinuerlig utvikling med kontroll- slik det bør være.

Utvid etter hvert som dere vokser

Med Venture Solutions kan dere starte med det helt grunnleggende som e-post, samhandlingsplattform- og kommunikasjonsløsninger. Deretter kan løsningene utvides til å dekke alt fra salg, prosjekt-/ressursstyring og økonomistyring til større og sammensatte logistikk/retail- og produksjonsprosesser. Den skybaserte plattformen vår gir stabilitet, forutsigbarhet og trygghet for fremtiden og driver deres selskap i riktig retning. Det beste av alt? Det er ingen bindingstid, dere kan når som helst overføre løsningene til en annen partner – men når dere har jobbet med våre løsninger en stund, tror vi ikke dere ønsker å gjøre det.

VIl du vite mer? Kontakt oss i dag, så tar vi en prat om deres visjoner og behov.
Kontakt oss

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe din bedrift eller ønsker du mer informasjon om hvem vi er?

Vår dør er åpen for alle, så uansett hva du lurer på og tror vi kan hjelpe deg med er det bare å ta kontakt.